OVER WOOFIE TALK

Diervriendelijk advies op maat 
 

Hi, mijn naam is Keylie Verschaeve! 

Ik ben in 2020 afgestudeerd aan Vives als bachelor in de agro- en biotechnologie: afstudeerrichting dierenzorg. Tijdens mijn studies begon mijn grote passie: hondengedrag! 

Daarom ging ik mij bijscholen tot gedragsdeskundige voor honden. Tijdens mijn stages begeleidde ik zowel puppy's als honden met gedragsproblemen.  

Bovendien volgde ik het Postgraduaat Animal Rehab Assistent and Sports Coaching aan Vives. Tijdens deze opleiding leerde ik heel wat bij over revalidatie, beweging en voeding.

Aangezien ik al enkele honden met een rugzakje adopteerde, heb ik heel wat praktijkervaring met angstig en agressief gedrag. Bovendien ben ik vrijwilliger voor de opvang en training van asielhonden.
Uitvallen aan de lijn, agressief gedrag naar mensen, angst voor vuurwerk, angst op wandeling, agressief gedrag naar andere honden en verlatingsangst zijn moeilijkheden waarmee ik aan de slag ben gegaan met mijn eigen adoptiehonden/opvanghonden.

Onderaan deze pagina kunt u een fotogalerij vinden van mijn eigen honden die ik heb (gehad). Ze hebben mij allen heel wat geleerd en daar ben ik hen heel dankbaar voor. Het zijn één voor één schatjes met hun eigen karakter en eigen problemen. Maar met kennis, geduld en empathie kan je als hondeneigenaar heel wat bereiken! 

Graag wil ik u en uw hond begeleiden naar een beter samenleven!

Ik streef ernaar om de moderne inzichten omtrent hondengedrag zoveel mogelijk te verspreiden.

Enkel diervriendelijke adviezen, die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek, worden aangeraden. De adviezen worden concreet toegepast op uw gezin en volgens de mogelijkheden van uw hond.  

Fotogalerij